Snel weer op volle stoom...

​Soepen maken voor de voedselbanken, hoe doen jullie dat? Zo dus, zie het filmpje van @Bob Huisman en lees hier onze blog. Er zijn mooie ontwikkelingen bij sales dus binnenkort schieten we uit de startblokken voor vele duizenden liters prachtige soep extra per week. Houd ons in de gaten…

@​Eetgemak BV produceert al onze soepen en daar zijn we heel erg blij mee. De productie ligt op het hoogste niveau van voedselveiligheid waardoor de soepen altijd de hoogste kwaliteit hebben plus een lange tht door de hotfill-procedure. Naast de Soupalicious-soepen voor onze afnemers maakt Eetgemak ook onze Souprise-soepen. Souprise staat natuurlijk voor soup en surprise. Die naam diende zich direct bij onze start al vanzelf aan omdat we nooit precies wisten (en weten) welke groenten we binnenkrijgen.
We bereiden de soepen met uitstekende reststromen die voor het grootste deel worden gedoneerd door @Koninklijke Vezet – een waanzinnig groot en mooi bedrijf met Sjakie en de Chocoladefabriek-achtige afmetingen in de kop van Noord-Holland.


Meestal maken we 2000 tot 5000 liter soep per charge. Al deze soepen worden verdeeld over voedselbanken in plaatsen waar wij Soupalicious-soepen verkopen, want 1 kom soep voor jou is ook automatisch 1 kom soep voor de voedselbank in jouw buurt!
Voedselbankklanten waarderen de soepen met een dikke 8. Bij Voedselbank Amsterdam spreken ze zelfs over ‘een kommetje geluk’.